Категории продукти
Продукти в количката

Двулицеви матраци

Двулицев матрак Silver Exclusive - ТЕД
-25 %
Матрак Силвър ексклузив притежава прецизна опора и комфорт благодарение на мултипокет пружинна система, която със своите 500 независими опорни точки на кв.м. се адаптира адекватно спрямо оказания натиск. Двулицевият матрак Силвър Ексклузив е покрит с луксозна тъкан, ушита със сребърни влакна, изключ..
236 лв. 314 лв.
Без ДДС:236 лв.
Двулицев матрак Aloe Vera Dream - Paradise
-20 %
Двулицев матрак Aloe Vera Dream е със средна степен на твърдост. Има ядро от едностранно профилирана високоеластична пяна . Това предполага възможност за избор на усещане за мекота и комфорт. Профилираната зона на матрака създава усещане за естествен пружиниращ и масажиращ ефект. Допринася за по-до..
279 лв. 349 лв.
Без ДДС:279 лв.
Ametyst е матрак, който съчетава неповторима визия и уникално усещане за комфорт.Ametyst съдържа седем зонов покет пакет от индивидуално опаковани и независими една от друга пружини. Ядрото е със 7 зони на комфорт, подредени според специфичния натиск, който различните части на тялото упражняват върх..
678 лв.
Без ДДС:678 лв.
Матрак с ядро от 14см полиуретaнова пяна sky cell (отворена клетка). Тя позволява на свежият въздух постоянно да циркулира през пяната,а микроорганизмите, акарите и мухъла не са в състояние да се развиват. Калъф 2см (сваляем калъф ватиран с меки полиестерни влакна и Spunbond).Височина на матрака -16..
199 лв.
Без ДДС:199 лв.
Матрак с ядро от 14см полиуретaнова пяна sky cell (отворена клетка). Тя позволява на свежият въздух постоянно да циркулира през пяната,а микроорганизмите, акарите и мухъла не са в състояние да се развиват. Калъф 2см (несваляем калъф ватиран с меки полиестерни влакна и Spunbond).Височина на матрака -..
269 лв.
Без ДДС:269 лв.
Двулицев матрак Body Rest - iSleep
-10 %
Матрак Body Rest от iSleep Инициативата да си осигурите пълен и здравословен сън е един от най-ценните подаръци, които може да си направите. Това е възможно благодарение на матрака Supreme от iSleep! С уникалната си комбинация от материали, този матрак не просто ви предоставя голям комфорт и опора п..
347 лв. 385 лв.
Без ДДС:347 лв.
Двулицев матрак Cool Comfort - iSleep
-10 %
Матрак с балансирана твърдост и освежаващ текстил● Произведен в Италия● Ядро от високоеластична пяна● Слой от 2 см мемори пяна за повече комфорт● Външен калъф с цип и с терморегулиращ текстил● Горната част на калъфа – преносим топматрак● Вътрешен калъф с цип, подходящ за пране в домашни условия● Ант..
464 лв. 515 лв.
Без ДДС:464 лв.
Двулицев матрак Diona е със средна степен на твърдост. Има ядро от високоеластична и еластична пяна. От страната на високоеластичната пяна има слой Memory пяна за повече мекота и комфорт. Това спомага за поддържането на гръбнака в правилна позиция, което гарантира цялостно отпускане на тялото . Калъ..
386 лв.
Без ДДС:386 лв.
Двулицев матрак Awa е изработен с класическата пружинна система бонел. Тази система има добри ортопедични свойства като осигурява на тялото ви нужната за него стабилна опора на гръбначния стълб. Комфортът от спането на този матрак ще усетите благодарение на използваният слой иглонабит филц и полиуре..
312 лв.
Без ДДС:312 лв.
Ортопедичен матрак с различни по твърдост страни● Италиански двулицев матрак● Две различни твърдости от едната и другата страна● Слой с мека пяна от едната страна● Ядро от по-твърда пяна за стабилна опора● Текстил с високо ниво на проветривост ..
325 лв.
Без ДДС:325 лв.
Заспивайте по-бързо и спете повече на ортопедичния двулицев матрак Favorite Nova, най-продаваният матрак на матраци ТЕД в този клас. Със своите над 400 независими една от друга покет пружинки на квадратен метър този матрак ще ви предложи великолепна опора на гръбнака и неописуем комфорт. Конструкция..
392 лв.
Без ДДС:392 лв.
Двулицев матрак с изящен дизайн, три вида пяна и Double core технология ● Произведен в Италия● Две ядра в един матрак ● Три вида пяна в ядрото● Допълнитена мемори пяна в калъфа● Калъф с цип от две части за лесно отделяне и почистване ..
979 лв.
Без ДДС:979 лв.
Текстил MicroTencel - органичен и биоразградим3 см мемори пяна в калъфа за допълнителен комфортЯдро от 25 см високоеластична пяна3 см мемори пяна в калъфа за допълнителен комфортВъншен и вътрешен калъф с цип за максимална хигиенаИзолиращ слой с меки влакнаВисочина на матрака - 30 см ..
749 лв.
Без ДДС:749 лв.
Двулицев матрак Magnistretch Sport - Magniflex
-15 %
Среднотвърд матрак Произведен в Италия Дебелина 23 см. Вътрешност от 16 см високоеластична пяна Elioform /високоеластична пяна с високо ниво на ортопедичност и изключителна издръжливост на материала/Високоеластична пяна Eliosoft с дебелина  5 смКалъф с цип от две части със спортен дизайн ..
1,135 лв. 1,335 лв.
Без ДДС:1,135 лв.
Средно твърд матрак Произведен в Италия Дебелина 25 см. Вътрешност от 19 см високоеластична пяна Elioform /високоеластична пяна с високо ниво на ортопедичност и изключителна издръжливост на материала/Memory Foam HD /високотехнологичен материал,който реагира на натиск и топлина/с дебелина от 2 смАнти..
999 лв.
Без ДДС:999 лв.
Матрак, съчетаващ в себе си традицията с иновативните технологии. Към зоналното ядро от 100% белгийски латекс, прибавихме слой от мемори пяна, който придава усещане за нежност и комфорт.   Матракът е с височина 22 см и със сваляем калъф. Гаранция на матрака - 10 годиниДоставка при поръчка от онлайн ..
649 лв.
Без ДДС:649 лв.
Изключително удобен двулицев матрак с ядро от 100% белгийски латекс. Латексът е най-еластичният материал в природата, който мигновено се адптира към Вашето тяло. Матракът се изработва от цяло ядро без слепване. Със сваляем калъф. Височина: 18 смГаранция: 10 годиниДоставка при поръчка от онлайн магаз..
555 лв.
Без ДДС:555 лв.
Двулицев матрак Nord Star с покет пружини - ТЕД
-30 %
Ако се нуждаете от добра опора и качество каквито матрак със средна твърдост предлага, то двулицев матрак Nord Star с пружинен пакет мултипокет от матраци ТЕД е подходящия избор.Спецификации на матрак Nord Star: пружинен пакет мултипокет с 2000 опорни точки кокосова вложка под пружините за по-голяма..
1,299 лв. 1,855 лв.
Без ДДС:1,299 лв.
Приятен на допир текстил в комбинация с високоеластична пяна- Произведен в Италия - Ядро от 16 см високоеластична пяна - Допълнителен слой мека пяна за повече комфорт - Дишащ текстил с антиакарна обработка - 2 см омекотяващ слой еластична пяна в текстила - Дизайнерски дишащ борд - 2 см. мемори п..
445 лв.
Без ДДС:445 лв.
Произведен в Италия Височина - 27 см. Здравословна ортопедична опора - поддържа гръбнака изправен Дизайнерски антибактериален текстил Pierre Cardin 2 см Memory Foam HD /високотехнологичен материал реагиращ на натиск и топлина/ в текстила за допълнителен комфорт Омекотяващ слой влакна Super Soft 2 с..
879 лв.
Без ДДС:879 лв.
Показани от 1 до 21 от 42 (2 страници)