• Матраци
  • Подматрачни рамки
За поръчки на стойност над 800 лв получавате безплатна доставка за югозападна България. Научете повече

Промоции

-5%

Двулицев Матрак Фаворит S

Фаворит S комбинира в себе си прижуннен пакет покет с полиуретанова пяна и осигурява на тялото комфорт и удобство. Материалите използвани прудават на матрака анатомичност и ор..

249 лв.
-5%

Еднолицев матрак Belona

Всяка пружина на този матрак е опакована индивидуално, което прави конструкцията му по-устойчива. Ефектът от отделното опаковане на пружините се усеща особено, когато партньор..

232 лв.
-5%

Еднолицев матрак Perla

Perla е луксозен еднолицев ортопедичен матрак с вградена подматрачна рамка с ламели която спомага за равномерно разпределение на тежестта на тялото, независимо от точките на н..

172 лв.
-5%

Еднолицев матрак Фаворит S

Луксозен еднолицев матрак, в чиято сърцевина е разположен пакет от стотици индивидуално пакетирани пружинки тип покет - технология, символ на максималното удобство и ортопедич..

249 лв.
-7%

Легло с моторна рамка Мира

“MIRA” е луксозен модел, снабден с електронно задвижван механизъм за регулиране и повдигане на горната част на тялото, главата и долната част на тялото.  Р..

1286 лв.
-5%

Матрак Ametyst

Ametyst е матрак, който съчетава неповторима визия и уникално усещане за комфорт. Ametyst съдържа седем зонов покет пакет от индивидуално опаковани и независими една от дру..

475 лв.
-5%

Матрак Beisy

Матрак с ядро от 14см полиуретaнова пяна sky cell (отворена клетка). Тя позволява на свежият въздух постоянно да циркулира през пяната,а микроорганизмите, акарите и мухъла не ..

119 лв.
-5%

Матрак Belona

Всяка пружина на този матрак е опакована индивидуално, което прави конструкцията му по-устойчива. Ефектът от отделното опаковане на пружините се усеща особено, когато партньор..

232 лв.
-5%

Матрак Classic с дунапрен

Класически еднолицев матрак с пенополиуретаново ядро –  комфортен и практичен, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic е решение за кли..

125 лв.
-5%

Матрак Classic с пружини

Класически матрак с пружина –  комфортен и практичен, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic е решение за клиенти с високи изисквания,..

125 лв.
-5%

Матрак Duo Comfort

Този еднолицев матрак идеално демонстрира как класическите и модерните технологии могат да създадат шедьовър. Основа от ламелна рамка подпомага перфектно работата на двуслойно..

159 лв.
-5%

Матрак Felia

С ядрото си от пружинен пакет „Бонел” съставен от 120бр./кв.м спираловидни чашки, матрака осигурява ергономична позиция на гръбначният стълб независимо от позата н..

119 лв.
-5%

Матрак Florencia Sky борд

Латексовото ядро на матрак Florencia Sky борд (без цип за махане на калъфа) има разнородна повърхност – малки изпъкнали полусфери и вълнообразни форми, които осигуряват ..

344 лв.
-5%

Матрак Florencia Sky цип

Латексовото ядро на матрак Florencia Sky цип има разнородна повърхност – малки изпъкнали полусфери и вълнообразни форми, които осигуряват масаж по дължината на тялото...

362 лв.
-5%

Матрак Laguna борд

Ядрото е съставено от гъвкава високоеластична пяна, която не се деформира - High Resistance Foam. Този материал е сред последните технологични нововъдения в грижата за човешко..

229 лв.
-5%

Матрак Laguna цип

Модел  LAGUNA цип е луксозен, двулицев, ортопедичен матрак. Съставен от ядро от гъвкава, недеформируема, високоеластична пяна - последно технологично нововъведение в гриж..

245 лв.

Нови продукти

Детско обзавеждане Сити 170 вариант 2

Детско обзавеждане Сити 170 се изработва от 16 мм ламинирано ПДЧ.  Леглото е подходящо за матрак с размери 820/1900. Посочената цена е за изработка на изделието с ц..

395 лв.

Детско обзавеждане Сити 169

Детско обзавеждане Сити 169 се изработва от 16 мм ламинирано ПДЧ. Леглото е подходящо за матрак с размери 1200/1900. Посочената цена е за изработка на изделието с цвето..

399 лв.

Детско обзавеждане Сити 137 вариант 2

Детско обзавеждане Сити 137 се изработва от 16 мм ламинирано ПДЧ.   Леглата са подходящи за матраци с размери 820/1900. Посочената цена е за изработка на изделието ..

570 лв.

Детско обзавеждане Сити 137 вариант 1

Детско обзавеждане Сити 137 се изработва от 16 мм ламинирано ПДЧ.   Леглата са подходящи за матраци с размери 820/1900. Посочената цена е за изработка на изделието ..

570 лв.

Нашите партньори