• Матраци
  • Подматрачни рамки
За поръчки на стойност над 800 лв получавате безплатна доставка за югозападна България. Научете повече

Промоции

-5%

Двулицев Матрак Фаворит S

Фаворит S комбинира в себе си прижуннен пакет покет с полиуретанова пяна и осигурява на тялото комфорт и удобство. Материалите използвани прудават на матрака анатомичност и ор..

249 лв.
-5%

Еднолицев матрак Фаворит S

Луксозен еднолицев матрак, в чиято сърцевина е разположен пакет от стотици индивидуално пакетирани пружинки тип покет - технология, символ на максималното удобство и ортопедич..

249 лв.
-5%

Матрак Beisy

Матрак с ядро от 14см полиуретaнова пяна sky cell (отворена клетка). Тя позволява на свежият въздух постоянно да циркулира през пяната,а микроорганизмите, акарите и мухъла не ..

119 лв.
-5%

Матрак Duo Comfort

Този еднолицев матрак идеално демонстрира как класическите и модерните технологии могат да създадат шедьовър. Основа от ламелна рамка подпомага перфектно работата на двуслойно..

159 лв.
-5%

Матрак Felia

С ядрото си от пружинен пакет „Бонел” съставен от 120бр./кв.м спираловидни чашки, матрака осигурява ергономична позиция на гръбначният стълб независимо от позата н..

119 лв.
-5%

Матрак Maxi

Матрак с ядро от 12см полиуретиренова пяна sky cell (отворена клетка) която позволява на свежият въздух постоянно да циркулира през нея. С допълнителен слой от мемори пяна 4см..

291 лв.
-30%

Матрак OlivOil

OlivOil е специално разработен модел, който Ви дава възможност за избор на различно усещане за мекота и комфорт, поради различната дебелина (2 см и 4 см) на Memory пяната от д..

437 лв.
-5%

Матрак Simple

Сънят е физиологична необходимост за всяко човешко същество. По време на сън нашият организъм отпочива, възстановявайки изразходваната енергия. Правилният избор на матрак е жи..

161 лв.

Нови продукти

Стол Мария

Стол Мария е изработен от буков масив. Седалката е тапицирана ПДЧ плоскост. Стойността на стола не се променя независимо от избраните опции за цвят на масива или дамаската..

52 лв.

Стол Еко

Стол Еко е изработен от буков масив. Седалката е тапицирана ПДЧ плоскост. Стойността на стола не се променя независимо от избраните опции за цвят на масива или дамаската..

46 лв.

Стол Боби

Стол Боби е изработен от буков масив. Седалката е от тапицирана ПДЧ плоскост. Стойността на стола не се променя независимо от избраните опции за цвят на масива или дама..

60 лв.

Стол Атина

Стол Атина е изработен от буков масив. Седалката е от тапицирана ПДЧ плоскост. Стойността на стола не се променя независимо от избраните опции за цвят на масива или дамаск..

36 лв.

Нашите партньори